Van strijd naar succes: Het gevecht tegen opvliegers en hormonaal overgewicht!

Het was 15 augustus 2023, bloedheet;
Ik zet mijn fiets tegen de pui van mijn eerste eigen bedrijfspand! 3 mannen in pakken staan op mij te wachten…🏩

Het moment waarop je de sleutel van je eigen bedrijf in handen hebt, een droom die werkelijkheid wordt. 🔑
Maar dan, te midden van die opwinding, raak ik verstrikt in de wirwar van de overgang.Angsten, opvliegers, sombere gevoelens, een kort lontje en uitputting sluipen binnen, dreigen mijn enthousiasme te overschaduwen.🤯

Maar weet je, ik wist meteen dat ik mijn jarenlange ervaring als Personal trainer & Yoga teacher kon aanwenden om weer die vrolijke, jeugdige en enthousiaste zelf te worden.🪷
Geen enkele onzekerheid meer, met de juiste orthomoleculaire suppletie en speciaal ontworpen workouts was ik in nog geen 10 weken beter dan ooit!
Ik begrijp de strijd, de worstelingen en de eenzaamheid die gepaard gaan met die overgangsperiode. En dat is precies waarom ik vastbesloten ben om mijn eigen ervaringen, mijn eigen oplossingen, te delen. 💪🏻
Door middel van trainingen ontworpen voor 45+ ondernemers, yoga en mijn eigen unieke trainings methode wil ik andere vrouwelijke ondernemers helpen.

Samen kunnen we deze tijd onze beste tijd ooit maken; innerlijk sterk en uiterlijk mooier dan je ooit nog voor mogelijk hield.

Ik leer je de snelste route waarmee je de kracht kan vinden om door te gaan en weer die vrolijke, stralende versie van jezelf worden.
Want elke vrouwelijke ondernemer verdient het om haar passie en enthousiasme te behouden. Vol energie je onderneming en leven te leiden en blij te zijn met haar spiegelbeeld.

Boek een coachcall op SportDiva.nl om te bepalen of je geschikt bent voor mijn Premium pakket.

GerelateerdeBlog Posts

Chat openen
1
Welkom bij Sportdiva waarmee kunnen we je van dienst zijn?